tisdag 19 april 2016

Dagens menu

Till morgonmål lagade jag som vanligt smoothie:

• naturell grekisk yoghurt/ naturell soya yoghurt/ naturell oatley yoghurt
• saft utan socker/ vatten/ kefir
• havtornsjuice (tyrnimehu) 1msk
• honung 1msk
• ingefära 2cm
• chia 1msk
• spirulina 1/2tsk
• vetegräs 1tsk
• hampfrön 1msk
• aprikoskärnor 2-3st
• c-vitaminpulver 1tsk
• banan, jordgubbar, blåbär
• broccoli
• groddar

+ riktigt Japanskt grönt te med citron, samt vitaminer och kosttillskott


Till lunch lagade jag omelett:

• två ägg
• grädde
• tomat
• shiitakesvamp
• spenat
• sojabönor
• groddar
• linfrön

+ en kopp Japanskt grön te
Sojabönorna var ganska hårda, undrar om dom borde ha kokats före?


Till middag blev det spenatplättar med barnen och till kvällsmat en yoghurt med grönt te. Har inte använt Peggen sen fredag morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad roligt att höra från dig!