tisdag 2 augusti 2016

Tillbaka på jobb

Idag började jag jobba! Efter 10 månaders sjukledighet. Med arbetshälsovården och min förman var vi av samma åsikt som på cancerkliniken om att börja stegvis. Planen är att jobba 50% i augusti (3 dagar/vk, 6,5h/dag) och 60% i september-oktober (4 dagar/vk, 6,5h/dag) varefter jag går tillbaka till mit vanliga 80%. Planen känns bra och realistisk, är riktigt ivrig.
På jobbet tog jag redan emot en gammal patient och var på lunch med teamet. Ätandet gick riktigt bra. Jag var förståss långsammast, men hann äta färdigt innan dom andra druckit kaffe färdigt. 

Med ätandet har jag märkt att det oftast börjar bra och munnen + strupen är inte kruttorra, maten går ofta en stund ner utan att gurglas och sköljas ner med vatten. Efter en stund blir det långsammare och långsammare och börjar ta emot, men helt bra portioner får jag i mig. Vikten har dock inte ännu rört sig uppåt.

2 kommentarer:

  1. Moi. Mä aloitin 7.8 tekeen 100% työaikaa. Kyllä toi osa-aikaisuus kannattaa, jaksaminen kuitenkin vielä eri luokkaa kuin ennen sairaatumista. Työn iloa ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos Katariina! Toi osa-aikaisuus tuntuu tosi hyvältä :). Vielä menee niin paljon energiaa ja aikaa ruokaan miettimiseen... Työniloa sinnekin!!

      Radera

Hej, vad roligt att höra från dig!