tisdag 31 maj 2016

Petrafoundation

Petrafoundation är en stiftelse "Stiftelsens syfte är att förbättra livskvaliteten för cancerpatienter som skolmedicinen inte mera kan hjälpa." Stiftelsen grundades av Petras pappa "Petra Flander är vår yngsta dotter och hon föddes den 27 juni 1973, och hon dog av cancer den 2 maj 2002. Den dagen är den tyngsta och sorgligaste i vårt liv.  Men Petra lämnade efter sig viljan att bilda en förening som skulle upplysa cancersjuka om den holistiska vården, dvs sådan cancervård som tar hela människan i beaktande vid uppgörande av vårdplaner."

Vi vänder oss till Dig
- som fått beskedet att den konventionella vården inte längre hjälper
- som återhämtar dig efter en tung behandlingsperiod
- som vill stöda och komplettera den cancervård du redan får

Petrafoundation www-sidan är full men information och rekommenderar den varmt till drabbade och anhöriga. Här undertill är några utklipp från sidan:


>> Anticancerdiet:

Det som behöver ske är, i korthet, att du:
A. ser till att dina celler producerar syre
B. att du avstår från allt socker
C. ser till att din kropp blir så basisk (motsatsen till sur) som möjligt

Cancercellernas svaga egenskaper.

A) Cancerceller uppstår på grund av nedsatt förmåga att omsätta syre. Klart viktigast blir därför att säkra optimalt intag av hälsosamt omega 3 fettsyror via fisk eller tillskott.
B) Cancercellen lever enbart på glukos,  dvs “socker” som cancercellerna fermenterar, dvs. jäser och bildar mjölksyra. Det innebär att vi inte skall äta chips och bröd, pasta och potatis, sötsaker, söt mat, stärkelse eller dricka alkohol med högt glykemiskt index, såsom öl (snabbt metaboliserande kolhydrater).
C) Cancercellen kan existera enbart i sur miljö. Cancercellen är mycket sur (lågt pH) samt lever och trivs i sur miljö. Detta kan förändras genom att äta alkaliserande (basisk) föda. Cancerceller dör i basisk miljö. http://www.acidalkalinediet.com/ (Min link HÄR)
D) Cancercellerna är mycket känsliga för många enskilda näringsämnen, oberoende av punkterna A)- C). Några expempel ; Brockoli, vitlök, sparris, hallon och blåbär för att nämna några exempel.


>>Alternativa vårdmetoder


>> Vitaminer och spårämnen

Ny forskning visar att D-vitamin ger ett 60-procentigt skydd mot bland annat bröstcancer, tjocktarmscancer, livmodertappscancer, hjärntumör, myelom m.m. Man har även konstaterats att personer som utvecklar cancer ofta har låga halter D-vitamin i blodet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad roligt att höra från dig!