fredag 13 november 2015

Psykiater & tandläkare

NATTEN & hjälp av kär psykiater
Sov inte på hela natten, låg och skakade som ett löv i ångest. Dubblade ångesten med att stressa över på vad ångesten och stressen gör åt cancern. Tog på natten flera gånger Melatonin och tog två gånger Diapam 2mg. Inget hjälpte eller lättade. Som tur jobbar jag ju i HYKS psykiatri och exakt klockan 8.00 ringde jag till min arbetskompis/psykiater och berättade att jag inte sovit. Hon är medveten om min situation (har texat och stött mig) och skrev genast ut sömnmedicin Tenox. Två nätter sov jag med hjälp av Tenox, sen behövdes det inte mer.

TANDLÄKARE

Fredagen den 13 hade jag tid till en HUS tandläkare på Kirurgiska sjukhuset i Eira. Mina mamma kom med. Kändes i stan genast bättre än igår och under natten. Då jag kom till stan och vi träffades i Kampen var en massa människor och jag kunde känna mig normal och kvar på jorden.

På sjukhuset gick jag pånytt på tandröntgen, för dom hittade inte bilderna som tagits på tisdagen. Tandläkaren kollade munnen och konstaterade att två visdomständer måste tas ut innan vården kan börja. Det görs om en vecka och tandsten putsas om två veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad roligt att höra från dig!